Selecteer een pagina

Loodgieter Almelo

Zijn er in of rond jouw huis verstopte leidingen en wil je hier snel vanaf? De Lokale Loodgieter stuurt binnen no time een loodgieter bij je langs om je probleem te verhelpen!

Wij zijn actief in en rond de omgeving Almelo. Woon je hier in de buurt en heb je last van een verstopping? Wacht dan niet langer en maak een afspraak met ons! We komen snel naar je toe en helpen met alle soorten ontstoppingen.

Of bel: 085 303 55 64

Loodgieter

De Nummer 1. Loodgieter
Almelo

Een verstopping is erg vervelend en kan zelfs een hele dag van je tijd in beslag nemen. Dat wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verhelpen. Wij begrijpen dat natuurlijk en doen altijd ons best om zo snel mogelijk bij jou op locatie te zijn.

De Lokale Loodgieter Almelo ontstopt alle mogelijke verstoppingen in en rond je huis of kantoor. Maak een afspraak of bel met onze centrale zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

WC Ontstoppen

Een verstopt toilet kan verschillende oorzaken hebben. We kijken als eerst waar het probleem vandaan komt. Door ophoping of een probleem met de leidingen. Daarna helpen we je snel om het probleem op te lossen.

Wasbak Ontstoppen

Een verstopte wasbak maakt het tandenpoetsen niet veel makkelijker. Dit wil je dus snel verholpen hebben! We ontstoppen je wasbak en zorgen ervoor dat hij al het water weer snel laat weglopen.

Afvoer Ontstoppen

Ongemerkt spoelt er veel vuil door de afvoer heen. Daardoor kunnen er snel ontstoppingen ontstaan. Heb je hier vaak last van? Wij helpen je graag zodat het probleem niet nog eens terugkomt.

Douche Ontstoppen

Je bent niet de enige die vaak een verstopte douche heeft. Dit is een veelvoorkomend probleem. Je wil natuurlijk niet te lang zonder douche zitten, daarom zijn we snel bij je om de verstopte doucheput te ontstoppen.

Riool Ontstoppen

Een verstopt riool komt nog steeds vaak voor. Treft dit jou ook? Dan helpen we je graag. Neem contact op met de centrale voor meer info, zodat we jouw riool snel kunnen aanpakken.

Riool Inspectie

Wij helpen je niet alleen bij verstoppingen in het riool, we kunnen het riool ook voor je inspecteren. Zo kunnen we op tijd mogelijke fouten vinden en deze op tijd voor je oplossen. Dat scheelt weer!

Jouw Loodgieter Almelo

Service en kwaliteit is voor de Lokale Loodgieter Almelo het belangrijkst. Onze centrale is 24 uur per dag bereikbaar en onze monteurs staan zeven dagen in de week voor jou klaar.

Heb je een noodgeval in huis? Geen probleem, we komen direct! Wil je dat onze monteur morgen of volgende week langs komt? Geen probleem, we zoeken naar een moment dat jouw het beste uitkomt.

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring. Daarnaast doen we voorzichtig met jouw huis en jouw spullen. We ruimen onze troep netjes op en indien de verstopping terug komt, komen wij ook terug om dit opnieuw te verhelpen.

Heb je last van verstoppingen of verouderde leidingen? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak.

24/7 Bereikbaar en zo snel mogelijk bij jou thuis, bel: 085 303 55 64

Duidelijk overzicht van de kosten

Je wil natuurlijk graag weten waar je aan toe bent. Daarom voeren we eerst een inventarisatie uit voordat we aan de slag gaan. De verwachte kosten brengen we overzichtelijk voor je in kaart. We bespreken de kosten en komen samen met jou tot de beste oplossing voor het probleem.

Zodra je akkoord geeft op de kosten gaat onze monteur direct voor je aan de slag. Ben je het toch niet eens met de kosten of heb je vragen over onze kosten? Neem dan contact op met onze centrale. Ze helpen je graag met al je vragen.

“Ik belde en de monteur was al binnen één uur bij mij thuis”

We hadden last van een verstopping in de afvoer van de keuken en wilden hier zo snel mogelijk vanaf. Jouw Loodgieter heeft ons hierbij erg snel en fantastisch geholpen!

Johan de Jong, Blije Opdrachtgever

Veel gestelde vragen

We hebben de vragen die we het meest gesteld krijgen voor jou op een rijtje gezet en hiernaast beantwoord.

Mis je nog een vraag? Neem dan contact op met onze centrale en we beantwoorden al je vragen graag!

Hoe snel kunnen jullie bij me zijn?

We streven ernaar om binnen één tot twee uur al bij jou op locatie te zijn. Soms kan het iets langer duren vanwege drukte, maar dan doen we er alles aan om toch snel langs te komen.

Wat zijn de kosten?

De kosten kunnen variëren, omdat niet elk probleem hetzelfde is. De ene verstopping vergt nou eenmaal meer werk dan de andere. Wij zullen bij jou thuis van te voren de kosten bespreken nadat we een inventarisatie hebben gedaan.

Bieden jullie garantie?

We bieden garantie op al onze ontstopping werkzaamheden. We gaan ervan uit dat de ontstopping verholpen wordt. Komt de verstopping terug? Dan komen wij ook bij jou terug om het probleem alsnog te verhelpen.

Zijn jullie echt 24/7 bereikbaar?

We zijn altijd bereikbaar. Ook in de nacht kun je ons gewoon bereiken. ’s Ochtends vroeg, ’s avonds laat, jouw probleem is ons probleem, ook op de ongebruikelijke tijden. Bel ons gerust, we zijn altijd bereikbaar.

Doen jullie meer dan alleen ontstoppen?

Wij ontstoppen niet alleen maar. Je kan ons ook bellen voor andere klussen zoals het aanleggen van de riolering, de preventie voor verstoppingen, het inspecteren van rioolbuizen. Neem contact op om meer informatie te krijgen over onze aanvullende diensten als je een van deze diensten nodig hebt.

Contact opnemen, offerte opvragen of terugbelverzoek indienen

Contact/offerte formulier

Info

Wij werken in de omgeving van Almelo en zijn beschikbaar in heel Overijssel. Heb je last van verstoppingen en woon je in omgeving van Almelo dan is Jouw Lokale Loodgieter gegarandeerd snel bij je.

Terug naar onze homepagina

Call Now ButtonAfspraak maken