Selecteer een pagina

Loodgieter Hengelo

Een verstopping in huis? Dat gebeurt nooit op een goed moment. De Lokale Loodgieter Hengelo stuurt direct een gecertificeerde loodgieter jouw kant op om je probleem te verhelpen! Zo kan jij weer verder met je dag zonder te hoeven klussen.

Wij werken in en rond de omgeving van Hengelo. We zijn in Hengelo in de buurt voor een snelle opknapbeurt van het riool, maar we werken ook in de rest van Overijssel.

Bel ons: 085 303 55 69

Loodgieter Alphen aan den Rijn

De Nummer 1. Loodgieter
Hengelo

Een verstopping is altijd vervelend. Of het nou het toilet, de wasbak of de hele riolering is. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en doen er alles aan om zo snel mogelijk bij jou op de stoep te staan. Zo kunnen we je het snelst helpen.

De Lokale Loodgieter Hengelo ontstopt alle verstoppingen groot en klein rond je huis of kantoor. Wacht niet met het maken van een afspraak, we helpen je elk gewenst moment.

WC Ontstoppen

Een ophoping in het toilet gebeurt vaker dan je denkt. Soms is het een probleem met de leidingen. Ongeacht de oorzaak, een verstopt toilet is ontzettend vervelend. We helpen je graag en doen dit snel.

Wasbak Ontstoppen

Een volgelopen wasbak die niet meer doorspoelt is niet alleen erg vervelend, het is ook nog eens onhandig. We helpen je graag met deze verstopping.

Afvoer Ontstoppen

We hebben kennis van alle soorten verstoppingen en oorzaken. Een verstopte afvoer is voor ons gesneden koek en we helpen je graag een handje, zodat je de afvoer weer kan gebruiken

Douche Ontstoppen

Een verstopte douche kan voor veel ellende zorgen. Daarom zijn we snel bij je om de douche te ontstoppen.

Riool Ontstoppen

We kunnen je ook helpen als het gaat om ontstoppingen in het riool. Dit is een typisch klusje voor Jouw Lokale Loodgieter. Neem contact op met de centrale en we bespreken hoe we je kunnen helpen.

Riool Inspectie

Niet elke riolering is even goed. Het op tijd inspecteren van het riool kan potentiële fouten detecteren en verhelpen voordat er nog meer verstoppingen ontstaan. Ook hiermee helpen we je graag.

Jouw Loodgieter Hengelo

Service en kwaliteit staan voorop bij Jouw Lokale Loodgieter. Onze centrale is op elk moment van de dag bereikbaar en onze monteurs staan altijd voor jou klaar.

Heb je een opdracht die absoluut niet kan wachten? Geen probleem, we komen zo snel mogelijk. Wil je dat onze monteur morgen of volgende week langs komt? Geen probleem! We kijken rustig samen naar de beste mogelijke datum.

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben de juiste ervaring om met elk soort probleem te kunnen helpen. We zorgen ervoor dat de schade beperkt blijft en ruimen de troep netjes op. Mocht de verstopping nog eens terugkomen, zullen wij ook opnieuw komen om het probleem nogmaals te verhelpen.

Twijfel niet langer en maak vandaag een passende afspraak.

24/7 Bereikbaar en binnen no time bij jou thuis, bel: 085 303 55 69

Overzicht van de kosten

Je wilt graag weten wat er mis is bij jou in huis en wat er gebeuren moet. Daarom gaat de monteur als allereerst kijken wat er mis is, uitzoeken hoe hij het kan maken en wat daarvoor nodig is. De verwachte kosten brengen we overzichtelijk in kaart. Voordat we direct aan de slag gaan bespreken we het plan en leggen we kosten aan je voor.

Zodra je akkoord gaat met de kosten gaat onze monteur aan het werk en zorgt ervoor dat alles in je huis snel weer werkt.

Heb je vragen over onze kosten? Neem dan contact op met onze centrale.

“De monteur was nadat ik belde al binnen één uur bij mij thuis”

De afvoer in de keuken was verstopt en we wilden hier graag vanaf. Jouw Lokale Loodgieter heeft ons hierbij erg snel en goed geholpen, top!

Johan de Jong, Blije Opdrachtgever

Veel gestelde vragen

Onze werkzaamheden zijn soms best ingewikkeld, waardoor we veel vragen krijgen. We hebben een overzicht gemaakt van de vragen die we het meest gesteld worden en hiernaast voor je toegelicht.

Zie je jouw vraag nog niet staan? Neem dan contact op met onze centrale en we helpen je telefonisch graag verder. Bel gerust, we zijn er 24 uur per dag voor je.

Hoe snel kunnen jullie bij me zijn?

We zijn over het algemeen heel snel bij je, vaak binnen één of twee uur. Soms kan het iets langer duren vanwege drukte, maar dat laten we dan direct weten.

Wat zijn de kosten?

De kosten kunnen variëren omdat de probleem ook variëren. De ene verstopping is de andere niet. Toch kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan. We maken eerst een inventarisatie, bespreken dit met jou en pas dan gaan we aan de slag.

Zijn jullie echt 24/7 bereikbaar?

We zijn echt altijd bereikbaar. Overdag, ’s nachts of heel vroeg in de ochtend. Een verstopping kent geen tijd en wij dus ook niet. Je kan ons altijd gewoon bereiken.

Bieden jullie garantie?

Wij bieden garantie op al onze ontstopping werkzaamheden. We proberen je de eerste keer zo goed mogelijk te helpen. Komt de verstopping toch terug? Dan komen wij terug om het probleem nu voorgoed op te lossen.

Doen jullie meer dan alleen ontstoppen?

We doen verschillende klussen en ook meer dan alleen ontstoppen. Bijvoorbeeld het aanleggen van de riolering, het inspecteren van de riolering of de preventie voor verstoppingen door de huidige staat goed te bekijken. Heb je onze hulp nodig bij een andere klus? Neem gerust contact op om meer informatie te krijgen over onze aanvullende diensten.

Contact opnemen, offerte opvragen of terugbelverzoek indienen

Contact/offerte formulier

Info

Wij werken in de omgeving van Hengelo en zijn beschikbaar in heel Overijssel. Heb je een snelle service nodig in of rond Hengelo, bel ons en we staan binnen no time bij je op de stoep om je te helpen.

Terug naar onze homepagina

Call Now ButtonAfspraak maken